Blog

?????? ??????? ????????? ???? ???? ????????̆ ??????? ????????̆
?????? ??????? ????????? ???? ???? ????????̆ ??????? ????????̆❗
???????????̦? ???? ???????? ?̦? ????????̦? ???????????̦??? ?????? ???????? ??????? ??̆???̆????!
? ???????? ???????? ????? ???????? ?? ??????? ??????????ț?? ?????ă
Problemele juridice grave, distribuirea discreționară a bugetelor pe secții și problemele de comunicare sunt datorate exclusiv actualei conduceri CSM și executivului din cadrul Primăriei Satu Mare, care tolerează și girează incompetența de mulți ani.
? CSM este antrenat în câteva procese cu despăgubiri de peste 100 mii de lei, achitate din bugetul Consiliului Local, adică din banii sătmărenilor.
Niciodată Consiliul Local sau Primăria nu a deschis vreo acțiune civilă pentru a identifica vinovații sau pentru a recupera aceste sume.
?????????? ????????? ?̦? ????? ?? ???????
⚽ Toate problemele cu care se confruntă sportul sătmărean pornesc de la managementul defectuos și lipsa de viziune de care dă dovadă coducerea CSM Satu Mare.
De asemenea, nu există nici un program coerent la nivel de municipalitate pentru a-i stimula pe tineri să facă sport la nivel de masă. Actuala conducere a Clubului Sportiv Municipal nu face și nici nu are intenția de a face nimic în privința asta ?
✅ Avem sportivi extrem de talentați, dar nu li se oferă suficient sprijin pentru a face performanță. Din cauza asta, aleg să plece în alte părți.
???? ?? ????????? ??????????
Nu este normal ca toate secțiile din cadrul CSM să se bazeze doar pe banii primiți de la Primărie.
? Nu există un Plan de Marketing coerent pentru promovarea activităților sportive din cadrul CSM, așa cum nu există un Plan pentru atragerea de fonduri sau finanțări suplimentare.
Organizăm competiții la care nu avem spectatori sau sponsori, nici măcar la meciurile echipei de baschet feminin, vicecampioana națională.
Ne place să ne mândrim cu campionii noștri, dar nu facem nimic pentru a-i prețui și sprijini.
Orice strategie aplică actuala conducere a CSM, este evident că aceasta nu este angrenată în zilele noastre. Contractele sunt făcute pe genunchi, fără consultanță juridică, astfel că pierdem o grămadă de bani pe care Consiliul Local îi plătește din banii comunității.
Practic, sătmărenii plătesc scump incompetența❗
?????? ?? ??? ?? ?????̦?? ???????? ?????? ???:
➡️ plan de marketing pentru promovarea activităților sportive din cadrul CSM (sau externalizarea acestui proces către o firmă specializată în cazul în care nu reușim angajarea unui specialist)
➡️ plan pentru atragerea de fonduri sau finanțări suplimentare (vânzare de bilete, vânzare de obiecte promoționale, închirieri de locații, și nu în ultimul rând, atragerea sponsorilor)
➡️ distribuirea bugetelor pe criterii de performanță pentru fiecare secție în parte
➡️ oferirea de prime pentru atingerea unor obiective: câștigarea unor competiții naționale, internaționale
➡️ demiterea actualului director și tragerea la răspundere pentru toate pierderile suferite de CSM, precum și angajarea unui manager competent, care să verifice toate contractele care urmează a fi semnate în numele CSM.
➡️ modernizarea imediată a bazelor de antrenament și asigurarea de echipament performant pentru toți sportivii CSM
➡️ asigurarea unui cadru pentru organizarea competiților sportive interșcolare
Este regretabil să aud candidați la Primăria municipiului cum este dl. Albu, de asemenea membru în Comitetul Director, care nu numai ca nu au sprijinit toate propunerile mele de reformare, ba mai mult, chiar au girat toate aceste nereguli și competențe ale managementului din CSM. ⚽
Din păcate, problemele sunt multiple și doar cu o administrație competentă și cu multă forță de muncă putem duce sportul sătmărean la nivel profesionist.
????????? ??????̆, ???????? ?̦? ???????????? ??????????? ???? ?????????.
??? ???? ?????? ???? ?? ?????? ???? ??̆-?̦? ????? ????????????????? ?????? ????? ?̂? ???? ?????????̆ ????????? ?̦? ??? ????, ?????? ??????̦?̆???? ?? ???? ??????? ??̆???̆???? ??? ???̂? ?? ???? ??????.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate