Blog

???????????? ??????? ??????? ????????̦?, ?? ??? ?? ???????̦?!
Îmi amintesc una dintre discuțiile purtate cu o doamnă din piață căreia îi explicam despre schimbarea de mentalitate a administrației locale pe care vreau să o fac odată ce voi ajunge primar. ✅
➡️ Un foarte bun exemplu despre modul în care primăria trebuie să pună interesele comunității înaintea intereselor unor firme private este exact ce s-a întâmplat cu Taxa de Salubrizare.
➡️ Se știe că am susținut în permanență atât în Consiliul Local, cât și public, faptul că ideea de a încărca sătmărenii cu această taxă specială de mediu este o greșeală foarte gravă.
➡️ Nici primarul și niciunul dintre consilierii locali nu au susținut propunerea de a aplica această taxă firmei de salubrizare și au considerat oportun și corect să încarce cetățeanul cu plata acesteia.
? Am fost singurul consilier local care a votat împotriva aplicării acestei taxe sătmărenilor, singurul care am pus interesele comunității pe primul loc.
➡️ Doamna mi-a reproșat că nu am făcut destul și că trebuia să îi fac pe colegii mei din Consiliul Local să conștientizeze faptul că e important să susțină intesele cetățenilor.
➡️ I-am spus doamnei și atunci, însă o repet din nou: Politicienii de azi nu mai pot fi convinși, aceștia trebuie schimbați! Este singura noastră șansă la normalitate. Dacă ne dorim o evoluție vizibilă a orașului, avem nevoie de o nouă administrație!
Singura noastră șansă este ca duminică să ieșim la vot în număr cât mai mare și să punem capăt definitiv jocurilor de culise care au loc de atâta timp în Satu Mare!
??
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate