Despre mine

Viziune si Misiune

“Sunt un politician tanar, dar in niciun caz imatur. Ma consider mult mai matur ca mentalitate decat sunt majoritatea politicienilor.

Imi place politica, dar nu si felul in care s-a facut politica in ultimii ani. Pana acum s-a facut politica degeaba, iar tara a functionat din inertie. Asta trebuie schimbat rapid. Cred ca e timpul schimbului de generatii in politica noastra.

Asa cum in fotbal “Generatia de Aur” e ceva de domeniul trecutului, cred ca in politica romaneasca, “Generatia de Aur” va fi undeva in viitorul apropiat.

Politica romaneasca trebuie sa iasa din Campania electorala continua in care au bagat-o cei pentru care succesul se scrie doar cu “$”.

Da, sunt tanar! Consider ca tineretea e un atu in politica, intrucat fiind tanar ai mai mult timp sa gandesti asupra actiunilor tale, nu esti sub presiunea timpului, astfel ca esti mai putin predispus la a actiona pripit.

Desi am intrat relativ devreme in politica (la 23 de ani), unul dintre cele mai mari regrete pe care le am e ca nu am facut-o mai devreme.

Fac politica pentru tineri si cred ca un politician trebuie sa fie in acelasi timp “cool” cat si “cult”, atat simpatic cat si empatic.

Mi-ar placea ca tinerii din Romania sa isi doreasca mai degraba sa conduca tara decat sa conduca un BMW. Cu alte cuvinte mi-as dori sa schimbam mentalitatea tinerilor prin politica.

Ca tot veni vorba, da imi place si mie sa conduc. Sunt pasionat de masini si am norocul de a manageria propria firma in domeniu, dar parca as lasa cheile deoparte pentru a putea conduce destinele comunitatii in care traiesc.

Sunt o fire activa, imi dedic majoritatea timpului dezvoltarii mele personale si profesionale. Particip la cat mai multe conferinte, training-uri si boot camp-uri imi permite timpul. Doar evoluand in continuu, poti fi si ramane util celor pe care vrei sa-i servesti.

Da, cred ca in politica e despre “a servi”, nu despre “a te servi”.

Imi place sa-mi petrec timpul liber alaturi de prieteni si facandu-mi noi prieteni.

Imi place de asemenea, cand nu fac miscare politica sa fac miscare fizica. Sportul este important atat pentru sanatate cat si pentru a ne mentine spiritul competitiv.

Pot spune ca stapanesc bine limba engleza si ca ma descurc in germana si cred ca, pe langa limbile lor avem multe de invatat de la englezi si nemti.

Cred intr-o Romanie occidentala!

Cred in Romania, si vreau sa-i fac pe toti cei care si-au pierdut increderea sa creada din nou.”

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate