Blog

Trei saptamani de campanie

TREI SAPTAMANI DE CAMPANIE

Am incheia trei saptamani de campanie electorala, trei saptamani in care am avut mule intalniri cu tinerii, acea clasa sociala total neglijata de politicieni, dar al caror vot il doresc cu ardoare.

Este segmentul de populatie care inregistreaza cel mai mare absenteism la vot. E adevarat ca tinerii nu participa la vot, e adevarat ca s-au satuat de politica amara :

  • S-au saturat sa nu aiba locuri de muna si sa trebuieasca sa-si caute un rost in strainatate, in timp ce policticienii nostri sunt preocupati de scandaluri
  • S-au saturat sa auda ca nu sunt destui bani pentru facilitati fiscale, pentru finantarea studiilor sau pentru dezvolatrea unei mici afaceri, in timp ce face cel mai scump kilometru de autostrada

Scandalurile politice, cele de a distrage atentia, nu au nicio legatura cu probleme cetatenilor, fiind folosite de catre politicieni doar ca un mijloc de a distrage atentia, mascandu-si incompetente in rezovlarea problemelor.

Vedem cum dezbaterile pe proiecte si solutii, prezente in aceasta campanie pentru europlarlamentare in alte tari, sunt inlocuite la noi de un circ mediatic bazat pe concursuri de jigniri si injuraturi.

Da, ne-am saturat cu totii de acest stil amar de a face politicasi solutia in care credem, noi tinerii, este schimbarea acestor politicieni cu o noua generatie, necompromisa si fara interse meschine !

Sper ca toti tinerii sa se mobilizeze, sa mearga la vot si sa acorde votul acelora care arata respect, celor care nu improasca zilnic cu ofense si jigniri, celor care au initiative si proiecte. O astfel de optiune este echipa din care fac parte, echipa Forta Civica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate