Blog

Daca poti sa faci o fapta buna, fa-o!

Dragi colegi politicieni,

Politic vorbind, lucrurile sunt clare. Fac astfel un appel la toti colegii din politica, indiferent ca ati castigat sau ati pierdut sa faceti un bine daca puteti.

Atasat gasiti un anunt destinat tuturor politicienilor si partidelor politice. Dupa cum vedeti scopul acestei actiuni este de strangere a bannerelor electorale pentru a izola custile cateilor aflati intr*un adapost din Iasi. Numele asociatiei care detine acest adapost se numeste Asociatia MaxDog, iar in prezent gazduieste in jur de 200 de caini si peste 40 de pisici.

Ieri, au ajuns si materialele trimise de mine de la Satu Mare la Iasi in speranta ca vor fi de folod. Consider a fi un efort minim din artea mea faptul ca am trimis materialele electorale in loc sa le fi aruncat.

Rog pe acesta cale, toti politicienii, indiferent de culoarea partidului din care fac parte sa contribuie la ceasta cauza nobila.

In cazul in care puteti sa ajuati, va rog contactati Asociatia MaxDog pe Facebook sau la numarul de telefon 0232.275.957 – Simona Mantescut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate