Blog

O Cana de Fericire

Aseara am savurat “O Cana de Fericire” alaturi de Segiu, unul dintre organizatorii acestui eveniment caritabil, despre care cel mai probabil stiti de pe Facebook sau din presa, iar satmarenii cu siguranta i-au intalnit pe tineri in centru, la standul amenajat de acestia.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, actiunea are ca scop dotarea Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare cu un bilirubinometru transcutanat. Aparatul este folosit pentru masurarea lilirubinei, in vederea evaluarii si monitorizarii tratamentului pentru icterul neonatal. Costul aparatului se ridica la 10.000 lei.

Cum s-au gandit sa stranga banii necesari pentru acest aparat ?

Tinerii rotarieni va asteapta in fiecare zi pana in data de 22 decembrie in Piata Libertatii nr.1 (in fata Hotelului Dana 2), intre orele 15 :00 si 21 :00 cu o cana de vin fiert sau ciocolata calda si alte bunatati cum ar fi turta dulce, furscuri, felicitari si chiar obiecte lucrate manual de catre copii cu dizabilitati.

De asemenea, va vor canta si va vor incanta cu muzica live, in fiecare seara, tineri artisti stamareni implicati in acest proiesct deosebit.

Daca vine vorba de voluntariat, pot spune din ce am vazut pana acum in orasul nostru , ca tinerii din Rotaract sunt printre cei mai creativi si mai activi ONG-isti – nu rateaza nicio ocazi sa isi etaleze bunavointa, fiind mereu implicati in proiecte si actiuni umanitare.

Tinerii din Rotaract au reusit prin actiunile intreprinse in ultima perioada in juetul nostru, sa ridice stacheta in ceea ce priveste organizarea si mediatizarea unui eveniment caritabil. Tin sa ii felicit pentru initiativa si pentru in care au organizat acest eveniment – sunt convins ca nu a fost usor.

Echipei Rotaract ii doresc multa bafta si putere de munca, iar voua, pofta la bunatati !

Nu uitati, fiecare cana conteaza!

*Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului – O cana de Fericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate