Blog

Problemele tinerilor din Satu Mare sunt nerezolvate

Am spus în nenumărate rânduri că pincipala greşeală pe care o fac politicienii din ziua de azi este că se rup de realitate. Ei au impresia că ştiu totl fără să mai coboare în stradă, între oamenii pe care îi reprezintă. Majoritatea dintre ei stau cu spatele la electorat şi se aşteaptă ca acesta să îi urmeze ca o turmă.

Cred că a sosit momentul în care politicanul trebuie să stea cu faţa la electorat, să îl asculte şi să rezolve problemele în ordinea importanţei hotărâte de acesta.

Pentru că am hotărât să intru în competiţia internă PNL Satu Mare pentru desemnarea candidatului la primaria municipiului, deschis pe acestă cale un canal de comunicare cu tinerii din Satu Mare, pentru a afla astfel care sunt probleme cu care se confruntă şi care este ordinea în care ar trebui rezolvate.

Dragi tineri satmareni,

A venit momemntul ca noi, tinerii, sa cerem ca probleme noastre să devină prioritare!

Împreună suntem o forţă şi numai împreună pute obţine ceea ce ne dorim. Am demonstrat că prin mobilizare şi determinare am reuşit să hotărâm preşedintele României. Sunt convins că putem face acelaşi lucru şi la primăria municipiului Satu Mare!

Dacă consideraţi că municipiul Satu Mare nu v-a oferit încă totul, dacă credeţi că sunt lucruri care ar trebuie făcute pentru ca noi, tinerii, să putem progresa în Satmarul nostru, dacă credeţi că problemele noastre nu sunt tratate cu prioritate şi seriozitate:

Vă rog să posaţi aici cele mei importante probleme cu care vă confruntaţi, precum şi ideile-soluţiile pentru rezolvarea acestora, aşa cum le vedeţi voi!

Astefl, în calitate de candidat tânăr la primăria Satu Mare, îmi voi construi programul bazându-ma pe problemele voastre, iar ordinea rezolvării acestora va fi cea determinată de către voi. Asta înţeleg eu prin a reprezenta electoratul tânăr!

#PrimarulTau #PrimarTanar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate