Blog

Am ales o echipa care sprijina tinerii

Am intrat în politică ca să încerc să fac ceva pentru tineri, nu ca să gestionez permanent conflicte artificiale.

De când am ajuns în PNL am fost permanent ţinta frustrărilor lui Adi Cozma, care a lansat atacuri la adresa mea şi a inventat diverse conflicte prin care a creat o stare de tensiune în Organizaţia de Tineret, la început în calitate de preşedinte al acestei organizaţii şi apoi de la seniori.

În aceasta situaţie am fost nevoit să pun în aşteptare ideile şi proiectele mele pentru tineret şi să mă ocup de gestionarea acestor conflicte.

Lipsa de viziune şi de susţinere pentru tineri a actualului preşedinte PNL, dar în mod special repetatele scandaluri şi conflicte provocate de acesta m-au determinat să mă gândesc bine la viitorul pe care il pot avea tinerii în această organizaţie.

Am ales, astfel, să pun capăt acestui drum pe care l-am parcurs în PNL şi să aleg o echipă care mi-a oferit sprijin pentru a realiza ceva concret pentru tineri, clasa sociala din care fac parte.

Sper ca toţi cei care mă simpatizează să nu mă condamne pentru aceasta mişcare ci să mă judece prin prisma lucrurilor pe care doresc să le fac.

Îmi doresc să mă întorc la munca pe care am început-o acum 3 ani, vreau să mă întâlnesc din nou cu tinerii din Satu Mare şi împreună cu ei să găsim soluţii pentru rezolvarea problemelor noastre.

Asta înţeleg eu prin a face politică cu tineri şi pentru tineri!

Sunt recunoscător pentru şansa oferită de către echipa ALDE, îi mulţumesc lui Adi Ştef pentru încrederea şi sprijinul concret pe care mi l-a oferit plasându-mă pe un loc eligibil, dar să nu uităm că urmează o bătălie electorala pe care vreau să o câştigăm pentru ca astfel toate aceste lucruri să conteze.

Mihai Huzău

Sursa:

http://www.informatia-zilei.ro/sm/mihai-huzau-am-ales-o-echipa-care-sprijina-tinerii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate