Blog

Conteaza pe tineri!

Tinerii sunt o clasă socială importantă, atât prin număr cât şi prin calitate, au propriile nevoi şi propriile obiective. Cred că problemele pot fi înţelese cel mai bine şi rezolvate de către cineva care se identifică cu ei, respectiv un tânăr.

După cum am spus în repetate rânduri, greşeala ce mai mare a majorităţii policienilor este că sunt rupţi de realitate, ei cred că ştiu totul fără să iasă în stradă, între oamenii pe care îi reprezintă. Este trist să văd că şi unii dintre liderii politici tineri repetă aceaşi greşeală. Cred că problemele cetăţenilor şi a tinerilor în mod special nu pot fi rezolvate din spatele unui birou ci doar prin întâlniri directe cu aceştia.

Problemele tinerilor din Satu Mare le ştim cu toţii, sau cel puţin ar trebui să le ştim, dar pentru a putea înţelege mai bine ordinea priorităţilor acestora, de-a lungul ultimelor luni am avut atât eu, cât tinerii din echipa mea o serie de întâlniri cu tinerii sătmăreni pentru a afla direct de la ei care sunt principalele probleme cu care se confruntă şi care sut soluţiile pentru reyolvarea acestor probleme.

Aşadar, după discuţii purtate cu peste 100 de tineri sătmăreni, putem spune că principalele probleme cu care se confruntă aceştia sunt:

  1. Găsirea unui loc de muncă bine plătit
  2. Alegerea unei meserii potrivite pentru ei în momentul în care îşi termină studiile
  3. Lipsa evenimentelor sportive la nivel de masă cât şi lipsa sprijinului pentru sportivii de permormanţă
  4. Lipsa evenimentelor sociale şi culturale dedicate tinerilor sătmăreni

În acest sens, am decis ca pe parcursul campaniei electorale să îmi împart programul pe patru direcţii, fiecare dintre cele patru să fie exclusiv dedicată rezolvării uneia dintre problemele menţionate anterior, iar pentru o mai bună desfăşurare a campaniei şi pentru a reuşi să acord fiecărui subiect importanţa meritată voi dedica fiecărei probleme şi soluţiie domeniului respectiv.

Aşadar, temele principale pentru această campanie pe linie de tineret vor fi:

1) Locuri de muncă bine plătite

2) Educaţie

3) Sport

4) Divertisment

Aceste teme vor fi subiectul întâlnirilor pe care urmează să le organizez pe parcursul campaniei. Invit pe acestă cale toţi tinerii care doresc să se implice în rezolvarea problemelor să ia parte la aceste evenimente.

Toate cele menţionate mai sus ar trebui ca la sfârşitul campaniei să alcătuiască un program concret de proiecte a cărei formă finală nu îmi doresc să o dau singur, c împreună cu cât mai mulţi tineri din Satu Mare care îşi doresc rezolvarea acestor probleme. Aştept astfel, o implicare cât mai mare a tinerilor sătmăreni pe cra eîi invit cu drag să mi se alăture.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate