Blog

E vorba despre tineret! E vorba despre Satu Mare!

Locuri de munca bine platite pentru tinerii satmareni, Educatie, Sport si Divertisment principalele directii pe care mi-am construit proiectele pentru Consiulul Local.

  1. LOCURI DE MUNCA BINE PLATITE PENTRU TINERII SATMARENI

Crearea Incubatoarelor de Afaceri menite sa stimuleze si sa sustina spiritul antreprenorial in randul tinerilor. Incubatoarele ofera tinerilor sprijinul logistic necesar demararii activitatii si totodata un mediu prielnic dezvoltarii afacerilo. Toate acestea au rolul de a sustine dezvoltarea firmelor, astfel incat acestea sa poata ajunge la un nivel de stabilitate si autonomie care sa le permita parasirea Incubatorului si functionarea pec ont propriu, cu sanse crescute de a face fata mediului concurential si de a supravietui pe termen lung.

  1. EDUCATIE

Consiliere in alegerea unei meserii potrivite pentru tinerii satmareni in momentul in care isi termina studiile. Acest lucru se poate face prin impunerea unui regulament in scoli si licee care sa vizeze introducerea unor teste pentru masurarea competentelor si a unor cursuri tematice la care vor fi invitati reprezentanti ai diferitelor meserii sau specialisti din diverse domenii care vor prezenta efectiv avantajele si dezavantajele fiecarei meserii. Astfel reusim sa oferim tinerilor informatii concrete pentru alegerea unei meserii potrivite pentru ei, atat din punct de vedere al competentelor acestora cat si la nivel practic.

  1. SPORT

Campionatele sportive interscolare pe diverse sporturi, organizate trimestrial, intr-un cadru institutionalizat, pe doua categorii: gimnaziu si liceu. Scopul este acela de a stimula competitivitate, de a incuraja practicarea sportului in randul tinerilor si de apromova un sti de viata sanatos.

Sprijinul pentru sportivii cu inalte performante prin acordarea de support financiar si logictic pentru a participa la competitii nationale si internationale. Acest sprijin logistic si financiar trebuie acordat in mod achitabil, in functie de nivelul performantei, indiferent de sportul practicat.

  1. DIVERTISMENT

Parcul Tineretului cadru pentru organizarea evenimentelor pentru tineret, zona de camping si divertisment. Asigurarea de support organizatorilor de evenimente pentru a crea oportunitati de distractie tinerilor din Satu Mare.

Skate Park profesionist, potrivit petru organizarea de competitii si evenimente de skateboard, BMX si role.

#EvorbaDespreTINERET # EvorbaDespreSATUMARE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate