Blog

Mihai Huzău refuză Ministerul Finanţelor. Rămâne consilier local

Consilierul local Mihai Huzău, căruia i s-a propus o funcţie de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, a refuzat propunerea, preferând să rămână, cel puţin deocamdată, în Consiliul Local Satu Mare. El a declarat că în campania electorală a promis o serie de proiecte şi consideră că trebuie să trebuie să rămână pe poziţia câştigată.

“Am decis să nu accept propunerea de a ocupa o poziție de secretar de stat in cadrul Ministerului de Finanțe din două motive:

1. Consider că am o experiență acumulată insuficientă în domeniul economico-financiar încât să pot duce la îndeplinire sarcinile pe care le-aș putea avea la nivel de Minister de Finanțe.

2. În prezent ocup funcția de consilier local din partea ALDE Satu Mare, iar în campania electorală am promis că voi implementa o serie de proiecte pentru segmentul țintă pe care îl cunosc cel mai bine, respectiv, tinerii sătmăreni. Având în vedere că timpul scurs de la ocuparea aceste poziții a fost relativ scurt și nu am reușit să-mi realizez obiectivele propuse, am hotărât că este corect față de electorat să rămân pe poziția câștigată și să încerc să pun în aplicare proiectele propuse”, a declarat Mihai Huzău.

Sursa: portalsm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate