Blog

Manifest pentru Satu Mare

Politica sătmăreană este în acest moment într-o degringoladă totală. Toate partidele importante din Satu Mare și-au negociat deja înfrângerea, și-au negociat alianțele post-electorale și și-au împărțit deja funcțiile.

Intenția mea de unificare a dreptei pentru câștigarea primăriei Satu Mare nu a fost îmbrățișată de nici un partid din Satu Mare. Am fost singurul dispus să renunțe la candidatură în favoarea celui mai bine clasat candidat din partea dreptei deoarece astfel s-ar fi creat o alternativă puternică actualei administrații locale.

Reprezentanţii partidelor ar fi trebuit să lase la o parte ambiţiile personale și interesele de partid şi să se concentreze pe identificarea celor mai bune soluţii pentru rezolvarea problemele comunităţii. Ei bine, nu a fost așa.

Ideea mea nu a fost îmbrățișată. 

Zarurile au fost aruncate! Totul este aranjat!

Toate partidele si-au pierdut credibilitatea în fața electoratului!

Ne-am săturat de aceste jocuri politice ieftine! Ne-am săturat să vedem interesele personale și de grup puse înaintea intereselor comunității!

Satu Mare merită mai mult! Satu Mare merită politicieni care să vorbească despre problemele comunității și să fie preocupați de găsirea celor mai eficiente soluții pentru rezolvarea acestora.

Acesta este și motivul pentru care am decis să candidez la primăria municipiului Satu Mare. 

Sunt singurul candidat care își dorește cu adevărat să câștige împotriva actualei administrații. Sunt singurul hotărât să strice toate aceste jocuri de culise și să pună interesele și dorințele comunității noastre înaintea intereselor personale sau de partid.

Am ales să candidez din partea PMP, un partid deschis la toate ideile și proiectele mele. PMP este singurul partid din Satu Mare care intră în competiția pentru Primărie, determinat să câștige. Ne preocupă bunăstarea comunității și respingem jocurile de culise. 

Totuși, nu pot face aceste lucruri de unul singur!

Haideți, dragi sătmăreni, să le stricam jocurile și să luptăm pentru orașul nostru!

Haideți Să NU LE FACEM JOCUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate