Blog

FOTO. Mihai Huzău și-a înregistrat candidatura la Primăria Satu Mare

Mihai Huzău și-a înregistrat candidatura la Primăria Satu Mare. Reprezentanţii PMP şi-au depus, duminică, lista de candidați pentru alegerile din 27 septembrie.

Mesajul postat de Mihai Huzău:

“Am alături de mine o echipă de oameni extraordinari, oameni hotărâți să respingă toate jocurile de culise și să pună interesele comunității mai presus de orice interes personal sau de partid.

Sunt bucuros să vi-i prezint pe principalii candidați PMP pentru Consiliul Local Satu Mare:

🍏George Hotca – un tânăr implicat în multe acțiuni civice, cu experiență în probleme de urbanism și infrastructură.
Acesta are o abordare nouă ce vizează proiecte precum reamplasarea zonei pietonale din centrul Municipiului Satu Mare și refacerea imediată a fațadelor clădirilor istorice din oraș.

🍏Florian Neagu – Urmărește concret creșterea calității vieții în municipiu. Una dintre preocupările sale este crearea unor zone recreative pentru petrecerea timpului liber. Fiind managerul unei firme proprii, a demonstrat că inițiativele susținute de o muncă constantă aduc rezultate remarcabile. Proiectul ambițios propus de acesta este refacerea parcului „Grădina Romei”.

🍏Augustin Szolomayer poate fi considerat cel mai „activ” membru al Consiliului Local Satu Mare. Fapt susținut de participarea permanentă, timp de 10 ani, la ședințele de consiliu local. Curajul, ambiția și determinarea i-au însoțit mereu propunerile avute în sprijinul comunității.
Astfel, nefiind afiliat în nici un fel și nefăcând parte din nici un grup de interese, singurul scop al acestuia este binele întregii comunități sătmărene.

🍏Gabriel Mihai – specialist în investiții și fonduri Europene, conduce de peste 7 ani AFIR Satu Mare. Experiența acumulată o va folosi ca Satu Mare să reușească să atragă finanțări importante pentru realizarea unor proiecte și să ne scoată din poziția de codași absoluți la acest capitol.

✅ Sunt mândru de echipa pe care o am alături și suntem mai mult decât pregătiți să dovedim sătmărenilor că interesele lor merită puse pe primul loc!

Ne preocupă bunăstarea comunității!🔝
Respingem jocurile de culise! 🎲🚫
#NuLeFacemJocul

Sursa: portalsm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate