Blog

FOTO. Mihai Huzău și-a lansat candidatura, declarând război cumetriilor politice din Satu Mare

Mihai Huzău și-a lansat astăzi candidatura pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, sperând să obțină majoritatea voturilor din partea sătmărenilor la alegerile din 27 septembrie. La eveniment au participat președintele național al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, alături de secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin.

Eugen Tomac a deschis evenimentul, precizând că PMP este singurul partid din România care și-a asumat un obiectiv de țară.

”Vă invit să tratăm cu maximă responsabilitate bătălia în care am intrat. Cetățenii vor întreba de ce să voteze cu PMP: în primul rând, suntem singurul partid din România care are un obiectiv de țară, reîntregirea țării. (…) Sunt convins că veți avea capacitatea să le explicați românilor de ce este important să ne acorde încredere pe 27 septembrie. Dragă Mihai, eu îți urez mult succes, să intri în bătălie cu mult curaj, cu credința că slujiți o cauză dreaptă. Mult succes, Satu Mare”, a precizat Eugen Tomac.

Mihai Huzău a declarat răspicat că politica sătmăreană ar fi într-o degringoladă totală, fiind blat cu cei de la UDMR.

”Politica sătmăreană este într-o degringoladă totală. Toate partidele politice importante, PSD, PNL, Pro România și USR-PLUS și-au negociat deja înfrângerea în fața UDMR. Și-au negociat alianțele post-electorale și și-au împărțit deja funcțiile. UDMR se vede deja câștigător și se uită cum se bat celelalte partide, pentru ca la final să îl aleagă pe cel care va fi mai util pentru a face majoritatea în Consiliul Local. (…) Toate partidele și-au fixat niște ține mărunte, ca nu cumva să sufere înalta poartă verde. Toată lumea negociază cu toată lumea, nimeni nu vrea să supere pe nimeni, totul este aranjat”, a spus Huzău.

Mihai Huzău le-a spus sătmărenilor că este singurul candidat dispus să le strice jocurile actualilor lideri poltici din municipiul Satu Mare.

”Ne-am săturat să vedem interesele personale și de partid puse înaintea intereselor comunității noastre. Satu Mare merită mai mult, Satu Mare merită politicieni care să vorbească despre problemele comunității și care să caute în permanență cele mai bune soluții pentru rezolvarea acestora. Acesta este și motivul pentru care am decis să candidez la Primăria Satu Mare. Sunt singurul candidat care își dorește cu adevărat să câștige, singurul dispus să stric toate aceste jocuri de culise și să pun interesele sătmărenilor pe primul loc”, a promis Huzău.

Candidatul PMP pentru Primăria Satu Mare a încheiat, precizând că a ales PMP fiindcă este un partid deschis la ideile de reformă pe care vrea să le implementeze în municipiul reședință de județ.

”Candidez din partea PMP, un partid deschis la toate ideile și proiectele mele. Partidul Mișcarea Populară este singurul partid care intră în competiția pentru Primărie, determinat să câștige. Repet, ne preocupă bunăstarea comunității și respingem jocurile de culise. Haideți, dragi sătmăreni, alături de mine și să le stricăm jocurile”, a conchis Mihai Huzău.

Sursa: presasm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate