Blog

Mihai Huzău lansează o invitație partidelor politice de a agrea un Master Plan pentru Satu Mare

Problemele sătmărenilor trebuie să fie prioritare, spune Mihai Huzău.

Redăm mai jos mesajul său către toate partidele din Satu Mare:

”Astăzi, la început de campanie electorală, consider că este oportun să lansez o idee mai veche de-ale mele: Master Planul pentru Satu Mare.

În concepția mea, un MasterPlan înseamnă un set de proiecte prioritare pentru municipiul Satu Mare pe care toate formațiunile politice să ni-l asumăm, garantând că îl vom pune în aplicare indiferent care va fi structura majoritară a administrației locale la acel moment.

Acest lucru lipsește cu desăvârșire în comunitatea noastră. Toți reprezentanții partidelor pretind că știu problemele și prioritățile municipiului Satu Mare, pretind că știu cum să le rezolve, dar imediat după ce ajung să ocupe funcții în administrația locală, prioritățile lor sunt cu totul altele.

De aceea, m-am gândit că este important să promovăm ideea de Master Plan, asumat de către toate formațiunile politice de bună credință, care vor garanta aplicarea acestuia imediat după ce vor ajunge în administrația locală.

Invit, în acest sens, toți reprezentanții partidelor din Satu Mare să pună interesele comunității înaintea intereselor de partid, să dea dovadă de bună credință și să accepte conceperea și respectarea unui astfel de MasterPlan.

Începând de luni, voi trimite invitații directe tuturor candidaților la primăria Satu Mare, indiferent de partidul din care fac parte, cu scopul de a discuta și de a stabili ordinea celor mai importante probleme ale comunității noastre. Voi face public rezultatul acestor discuții.

Dacă pentru crearea unei alianțe toate partidele au găsit tot felul de scuze pentru a nu se realiza, cred că acest proiect, vital pentru Satu Mare nu va eșua. Numai astfel, reprezentanții partidelor vor putea să dovedească buna credință față de interesele comunității.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Sursa: presasm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate