Blog

DISPUTĂ. Huzău vs Albu, contra pe Master Plan. Candidatul PMP dă replica

Într-o postare pe Facebook, candidatul PMP la Primăria municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, îi răspunde viceprimarului Adrian Albu, candidatul PNL. Huzău a lansat o invitație tuturor candidaților la fotoliul de Primar, pentru a participa la sesiunea de consultări pentru Master Plan. Albu a precizat că inclusiv Huzău a votat un astfel de plan, atunci când s-a aflat pe masa Consiliului Local. Candidatul PMP a revenit cu o replică.

Redăm în integralitate replica candidatului PMP:

,,Invitația la consultări pe tema MasterPlan pentru Satu Mare a ajuns la dl. Albu, candidat PNL la Primărie. Dl. Albu a reacționat, sugerând că aș fi uitat că am votat, în Consiliul Local, Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Satu Mare 2016-2025 și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă

Ca răspuns la aceste afirmații, îi transmit domnului Albu următoarele:

Nu pot să nu observ tenta ușor răutăcioasă din răspunsul dumneavoastră. Cred că într-o campanie electorală în care candidații se respectă, aroganța și aerele de superioritate ar trebui totuși eliminate. Aș putea să fiu la fel de răutăcios și să vă întreb de ce strategia de care amintiți, care se referă la perioada 2016 – 2025, ați supus-o spre adoptare doar în 16 august 2017? Adică cu o întârziere de 18 luni față de momentul în care trebuia să înceapă implementarea acesteia. Oare ați uitat stimate domnule fost coleg de Consiliu Local?

Da, este adevarat că am aprobat Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană, chiar dacă dumneavoastră și ceilalți responsabili de pregătirea acesteia ați întârziat foarte mult finalizarea acestui material important pentru municipiul pe care l-ați condus în calitate de VicePrimar.

Aș vrea să vă reamintesc, probabil ați uitat că există și la nivel European o astfel de strategie denumită „Europa 2020” dar aceasta a fost adoptată în 2010, adică cu 10 ani mai repede față de perioada de referință, nu cu 18 luni mai târziu.

De asemenea, vă reamintesc că până în acest moment, niciun obiectiv asumat de administrație prin această strategie nu a fost încă realizat. Conform capitolului IV.2.2. din această strategie, niciun obiectiv nu va fi finalizat înainte de 2023. Probabil și asta ați uitat. Deci, în ultimii 4 ani cât ați fost VicePrimar nu ați finalizat niciun obiectiv asumat, dar cereți voturile cetățenilor pentru încă un mandat, ba chiar doriți să fiți Primar?!”

Sursa: presasm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate