Blog

Reforma Primăriei – Schimbare de Mentalitate și Prioritate pentru interesul Cetățeanului

Cea mai importantă schimbare pe care vreau să o fac va fi o ????????? ????????̆ ?? ??????????? ? ???????????̦??? ??????.

Primăria și Consiliul Local trebuie să-și facă agenda politică și administrativă plecând de la nevoile și prioritățile cetățenilor și nu în funcție de interesele grupurilor politice și a firmelor de casă.

Se impune o Evaluare a Competențelor tuturor funcționarilor publici și pentru asta propun implementarea imediată a unor Chestionare de Evaluare a Satisfacției la toate direcțiile publice ale Primăriei Satu Mare.

??????? ??̆ ?̂??̦??????̆ ??????? ?????̦????? ?????? ??̆ ???? ?? „????????̦?? ????̆?̦??????” și nu invers. Trebuie să înțeleagă faptul că ocupă o anumită funcție pentru a face tot posibilul pentru a rezolva rapid și eficient o problemă.

În acest sens, voi opta pentru ?????????? ??????????? ???????? ??? ?????̦?? ??????? ?̦? ?????????? ???? ?????????̦?? ?????????̦?. Ne-am săturat de atitudinea nepotrivită a unor funcționari, ne-am săturat de pierderile și lipsa de eficiență a unor persoane aflate în funcții de conducere, girați și protejați de actuala administrație locală!

??̆ ??? ??????? ?̂? ?????????? ?????? ?? ????? ??????? ?? ??? ?????̆??? ?̦? ????????? ????? ??̆ ??? ?̂? ???????? ????̆?̦??????. ??? ??????? ???̦? ?????̦??????? ???????????̦? ??? ???????? ????????????? ?̦? ??? ????? ??̂??̆ ?? ????̦??? ??? ?????̆??? ??? ?????̦???? ???????!

???? ?? ?????? ????????????? ?????̦????? ?? ?????? ?????????̦? ???? ??̆ ?̂??̦??????̆ ??̆ ???? ?̂? ?????? ??̆???̆???????!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate