Blog

Mihai Huzău, despre reformarea Primăriei: “Va fi o schimbare radicală de mentalitate”

Candidatul PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău, promite că va schimba mentalitatea administrației locale, dacă va fi ales edil. Tânărul politician spune că vrea să reformeze modul în care funcționează Primăria, prin promovarea unor funcționar competenți, care înețeleg că sunt în slujba sătmărenilor.

Redăm integral mesajul candidatului PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău:

“Cea mai importantă schimbare pe care vreau să o fac va fi o schimbare radical de mentalitate a administrației locale.

Primăria și Consiliul Local trebuie să-și facă agenda politică și administrativă plecând de la nevoile și prioritățile cetățenilor și nu în funcție de interesele grupurilor politice și a firmelor de casă.

Se impune o Evaluare a Competențelor tuturor funcționarilor publici și pentru asta propun implementarea imediată a unor Chestionare de Evaluare a Satisfacției la toate direcțiile publice ale Primăriei Satu Mare.

Trebuie să înțeleagă fiecare funcționar public că este la “dispoziția cetățenilor” și nu invers. Trebuie să înțeleagă faptul că ocupă o anumită funcție pentru a face tot posibilul pentru a rezolva rapid și eficient o problemă.

În acest sens, voi opta pentru eliminarea Camarilelor Politice din funcții publice și promovarea unor specialist competenți. Ne-am săturat de atitudinea nepotrivită a unor funcționari, ne-am săturat de pierderile și lipsa de eficiență a unor persoane aflate în funcții de conducere, girați și protejați de actuala administrație locală!

Mă voi implica în continuare pentru ca orice decizie va lua Primăria și Consiliul Local să fie în favoarea cetățenilor. Voi demasca toți funcționarii incompetent din aparatul administrative și voi lupta până ce aceștia vor dispărea din funcții publice!

Vrem un aparat administrative functional cu oameni competenți care să înțeleagă că sunt în slujba sătmărenilor!”

Sursa: presasm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright@2020 Mihai Huzau | Toate drepturile rezervate